Eli Martorell Paños, nova presidenta de la Junta Local Fallera d’Alginet

Compartir:

El dimecres 15 de maig, els membres de la Junta local Fallera elegien a Eli Martorell com a la presidenta de la Junta per als pròxims 2 anys. Els 21 membres de la JLF de les 7 comissions van dipositar el seu vot en Martorell.

Des de la Veu d’Alginet hem parlat amb la nova presidenta per conéixer un poc més d’ella i la seua trajectòria.

Eli, des de quan eres fallera?

Soc Fallera des de quasi quan vaig nàixer i ja tinc 50 anys, així que ho porte en la sang. Sempre he viscut el món faller i he desenvolupat tots els càrrecs possibles dins d’una falla excepte el de presidenta de falla. Malgrat ser d’un altre poble m’he sentit com a casa amb la comissió de la qual soc.

Què significa per a tu ser elegida presidenta de la Junta?

Ser presidenta de junta local era un somni, ja que fa 25 anys ja vaig estar en junta local del meu poble i em vaig quedar en la mel de poder-me presentar-me. Per força major, vaig ser mare i vaig haver d’ajornar-lo.

Quin projecte portes en ment?

En primer lloc, el meu projecte és fer que les tradicions no es devaluen, que es conega el món faller des del respecte i el civisme, que encara que som 7 comissions, som un sols poble amb gent amb ganes de gaudir de tan bo que té esta terra que són les tradicions.

Què demanes als veïns i veïnes?


Demane respecte. Als que no són fallers, a tindre empatia als que no entenen esta festa, i sobretot molt de respecte, que tots estem esperant que arribe març, però amb coneixement.