Els alumnes del Blasco Ibáñez i el Sagrado Corazón al projecte d’educació ambiental de la Mancomunitat

Compartir:

El departament d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta ha presentat el projecte d’educació ambiental que es durà a terme durant el curs escolar 2022-2023 als municipis mancomunats, amb l’alumnat de 5é i 6é dels col·legis que han decidit participar amb nosaltres en aquest projecte.

Els centres educatius Blasco Ibáñez i Sagrado Corazón d’Alginet s’han adherit al mateix.

El projecte considera una formació contínua i transversal, recolzant-se amb les matèries impartides a les aules. Així mateix, compleix una funció de reforç dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ja que es tracten temàtiques que s’inclouen en aquests.

Les temàtiques que es treballaran són: alimentació sostenible i consum responsable, separació en origen de residus i economia circular, eficiència energètica, ús responsable d’aigua i mobilitat sostenible. 

D’aquesta manera, el projecte transmet la importància d’actuar front l’emergència climàtica, fent partícips a l’alumnat. Però, sobretot, vol servir per a donar esperança i oferir les ferramentes necessàries perquè l’alumnat, els seus familiars i el col·legi canvien cap a un estil de vida més sostenible.

Nota: Imatge de la Mancomunitat de la Ribera Alta