Els centres educatius d’Alginet celebraran la jornada solidària contra la leucèmia infantil

Compartir:

El dissabte 5 de novembre a les 17?h tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament la carrera solidària per a recaptar diners en pro de la investigació contra la leucèmia infantil.

Al llarg de la setmana als centres educatius els xiquets, xiquetes, pares, mares, iaios i iaies han pogut inscriure’s per poder recollir el seu dorsal la vesprada de la cursa.

La cursa participativa, de 2,5 km, anomenada «La tornada a l’escola contra la leucèmia infantil» de la fundació «Uno entre cien mil», arrancarà el dissabte, 5 de novembre, a les 5 de la vesprada des de la porta de l’Ajuntament. Prèviament es podrà recollir el dorsal i la borsa del corredor.

Aquesta cursa està organitzada pels centres educatius d’Alginet i té com a finalitat recaptar diners per ajudar contra a leucèmia infantil a més de passar una vesprada solidària on participaran el Quadre de balls Populars d’Alginet, la Muixeranga Alginet i muixeranga a l’escola, Jesús Benavent amb una classe de Cubbà, tallers amb factoria d’idees i rifa de productes, donats per perfumeria Druni.

Des de l’organització donaven les gràcies a les entitats col·laboradores i a les famílies per la gran participació.