Els establiments i comerços d’Alginet comencen a despertar

Compartir:

A l’espera que d’ací a poc temps Alginet passe a la fase 1 tal com ha comentat el director de Coordinació d’alertes i emergències sanitàries del Ministeri de sanitat, Fernando Simón, part dels comerços i establiments que en aquesta fase 0 podien oferir els seus serveis van a poc a poc obrint els seus establiments.

Una tasca complicada, ja que han de realitzar-se les accions pertinents necessàries per a garantir la desinfecció dels locals, la protecció dels treballadors i dels clients.

Dentistes, botigues de roba, joieries, agències de viatge…tornen a l’atenció en els seus establiments. En aquesta fase 0 han de realitzar-se en cita prèvia i seguint les recomanacions sanitàries dels organismes públics i dels establiments.

Gómez & Riera
Gómez & Riera

Des de l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet s’ha elaborat un cartell informatiu amb les recomanacions bàsiques a l’Hora d’anar a comprar als establiments d’Alginet
Per la seua part, la regidoria de comerç continua amb la seua campanya per conscienciar a la gent de la importància de comprar i utilitzar els serveis locals.

Els bars i restaurants també es preparen per a quan el Govern d’Espanya autoritze passar a la Fase 1.