Els llauradors desinfectaran aquesta última setmana el dimarts i dijous

Compartir:

Una setmana més, els llauradors d’Alginet tornaran a desinfectar els carrers. Aquesta setmana canvien de dies i eixiran el dimarts i dijous. A més de la desinfecció de cada setmana, des de l’ajuntament han aprofitat per a fumigar per al mosquit, puces i paparres.

Demà dimarts a les 7 de la vesprada fumigaran amb material per als mosquits, puces i paparres a les Urbanitzacions Los Lagos, San Patricio, Bella Vista, Partida Cabessols, La Tórtora, Coves de Manini, Muntanyeta i Moncarrra .

A les 9 de la nit es realitzarà la desinfecció amb lleixiu de tots els carrers del poble. Aquesta setmana col·laboren en la compra del lleixiu l’Associació contra el Càncer d’Alginet i el Club de fotografia d’Alginet.

Pel que respecta als sopars per als agricultors, demà dimarts anirà a càrrec del Bar Pablo i el dijous Menjars la Cuina.


El dijous 14 de maig des de l’Ajuntament es fa una crida als veïns i veïnes del poble per tal de fer un homenatge als llauradors.

Els aplaudiments a les 9 de la nit seran per als llauradors que abans de desinfectar recorreran l’Avd. Poble Nou, Avda Reis Catòlics, carrer València per finalitzar al final del carrer Major.