Els menuts es queden sense escola d’Estiu

Compartir:

La tradicional i multitudinària escola d’estiu que cada any portava a terme la Regidoria de Joventut al mes de juliol i on es reunien més de 200 xiquets i xiquetes ha quedat suspesa per a aquest any.

Virginia Company, regidora de joventut ha emés un comunicat on explicava que “a causa de les restriccions sanitàries provocades per la crisi de la COVID-19, aquest any no es podrà realitzar l’Escola d’Estiu Municipal”. Una decisió que s’ha pres, tal com explicava Company “per raons d’aforament i aglomeracions, ja que no es podria facilitar aquest servei a tots els xiquets i les xiquetes que hi participen habitualment ni tampoc es pot garantir la seguretat sanitària. A més, l’escoleta d’estiu és un espai on compartir i interactuar amb altres xiquets i xiquetes, i en aquests moments és impossible dur a terme l’essència d’aquesta activitat”.

La regidora ha demanat disculpes per les molèsties que aquesta decisió puga causar i espera la comprensió dels veïns i veïnes. “La situació va millorant, però encara no ha arribat a la seua fi, on els nostres xiquets i les nostres xiquetes podran gaudir compartint, jugant i interactuant entre ells”, comentava Company.