Els operaris de neteja troben una bombona de butà al contenidor

Compartir:

Ahir per la nit, el servei de neteja va trobar, dins d’un contenidor ubicat al carrer dos de maig, una bombona de butà.

Miguel Àngel Garrido, regidor de Serveis Municipals, explicava que “ podia haver passat una gran desgràcia ja que, si els operaris no se’n adonen i el camió prensa el contingut del contenidor, podria haver explotat”.

A aquest acte es sumen altres que des de fa setmanes s’està incrementant als carrers del poble i urbanitzacions. Veïns i veïnes dipositen borses de fem, plàstic, cartró, … fora dels contenidors el que provoca mal olor, brutícia i una imatge dels nostres carrers gens agradable de vore.

A més, els operaris de l’ajuntament han hagut d’eixir a replegar els trastos que la gent ha dipositat al costat dels contenidors en dies que no corresponien.

Un dels exemples era la quantitat de mobles i trastos que hi havien, el dilluns al matí, davant de l’escola Blasco Ibáñez i a la pujada de la urbanització Los Lagos, entre molts altres punts.

El regidor ha recordat que “Alginet disposa d’un servei de recollida de trastos i mobles. Els veïns i veïnes han de traure el que volen tirar, el dimecres de vesprada, ja que el servei de recollida passa pel poble els dijous”.

Cal recordar que Alginet disposa d’un Ecoparc ubicat al camí Trullas i que està obert de dilluns  a divendres de 8 a 13 h i de  16 a 19 h i els dissabtes de 8 a 13 h.