Els Reis Mags d’Orient visiten Alginet

Compartir:

Melchor, Gaspar i Baltasar van visitar, ahir de vesprada, la localitat d’Alginet. Acompanyats per la Muixeranga, el Quadre de Balls Populars, Somval, Juniors, Festers 2023, Festers Vaporet, SAMA, Hípica d’Alginet, Parròquia Sant Antoni Abat, comissions falleres i protecció civil, els tres mags d’Orient eixiren en cercavila del polígon nord fins a la plaça pel llarg de l’Avinguda Poble Nou i el carrer València.

En aplegar a la plaça, Maria, Josep, els pastorets i els Reis Mags van ser rebuts, a la porta de l’església pel retor, Vicent Rovira, i autoritats locals.
En pujar a l’escenari, els Reis Mags van oferir al Jesuset els presents que havien portat. Tot seguit, i després d’una actuació musical, els reis es van dirigir al poble des de l’Ajuntament.

Virgínia Company, regidora de festes, va fer entrega de la clau que obri totes les portes del poble als reis perquè pogueren repartir els regals.
Com ja és tradició, els Reis llançaren balons des de l’Ajuntament. L’acte reial finalitzà a l’escenari on tots els xiquets i xiquetes pogueren saludar als reis i rebre una borsa de llepolies.
Una nit màgica plena de música color i molta il·lusió.