Els veïns i veïnes d’Alginet voten als pressupostos participatius

Compartir:

Un any més, des de la Regidoria d’Hisenda, s’ha apostat per llançar vàries propostes a la ciutadania per tal que votaren aquella que més els agradava.

En concret hi havia quatre propostes:

  1. Inversió en projectes d’autoconsum per a edificis públics, com pot ser la instal·lació de sistemes d’aprofitament tèrmic o elèctric d’energia solar a col·legis, biblioteca, ajuntament, etc.
  2. Senyalització adequada als polígons Nord i Sud.
  3. Ampliació de voreres en el carrer Magistrat Greus a partir del carrer Almàssera cap a la Plaça i conversió en zona de vianants (hacer peatonal) del tram final entre el carrer de la Cooperativa i la Plaça.
  4. Recuperació de l’arbrat (arbolado) de carrer i ampliació de la seua implantació als carrers de la zona de les Cases Barates: c/ Pepita Greus, c/ Miguel Almenar, c/ Ponent, c/ Baltasar Luengo, c/ Sant Antoni, c/ Magistrat Greus.

Amb una partida de 50.000 €, la proposta realitzada pel grup municipal Cercle Idea -Podemos, ha estat la més votada amb 103 vots.

La proposta consisteix en l’ampliació de voreres al carrer Magistrat Greus a partir del carrer Almàssera cap a la plaça i la conversió en zona de vianants del tram final entre el carrer de la Cooperativa i la plaça.

Els veïns i veïnes van poder fer la seua votació a través de la pàgina web de l’Ajuntament. En total han participat 223 veïns. Aquest resultat s’inclourà en el pressupost municipal del 2022.