Els Veterans acaben la temporada amb un meritori subcampionat

Compartir:

Text Jose M. Ramón

La Penya Veterans d’Alginet ha finalitzat en segona posició al grup centre de la Lliga Veterans de Valencia després de ser l’únic equip que ha pogut mantindre el ritme de l’Alcasser i disputar-li la lliga fins a l’última jornada.

Els veterans d’Alginet s’han reforçat enguany amb l’entrada de 11 nous jugadors que han completat un gran planter, conjuntant la joventut dels nous jugadors amb l’experiència dels jugadors que ja formaven part de la Penya.

Amb un joc ofensiu i atractiu, els veterans d’Alginet han acabat la temporada amb l’orgull i el mèrit de ser l’equip més golejador dels 39 equips que formen els 3 grups de la Lliga de Veterans de Valencia amb 79 gols en 24 partits. A més, els blavets tanquen la temporada amb només 2 derrotes.

Amb este subcampionat, l’equip blavet aconsegueix la classificació per a la Champions, competició que es disputarà a partir del 27 d’abril i que jugaran els 12 millors equips de veterans de la província de Valencia. Al llarg d’un mes de maig ple de futbol i partits d’alt nivell, els veterans d’Alginet lluitaran per ser el millor equip valencià d’esta categoria.