Empar Boix inaugura una exposició a Palma

Compartir:

L’alginetina te previst inaugurar el seu Espai Galàctic Empar Boix el dissabte 6 de juliol

El dimecres 19 de juny, l’artista alginetina Empar Boix, va realitzar la inauguració de la seua nova col·lecció de quadres. Aquesta vegada, els afortunats de poder gaudir d’aquestes obre pictòriques, han de visitar Mallorca, ja que, Boix, ha exposat a la galeria d’art ahoy.
Amb més de 300 m², la galeria ubicada en el centre històric de Palma albega obres de gran mida com les exposades per l’Alginetina.

El dissabte 6 de juliol, els veïns i veïnes d’Alginet podran visitar l’espai galàctic d’Empar Boix, ubicat al carrer Arquebisbe Sanchis.
Un dia ple d’activitats anomenat “Galactic Monkey Festival” on d’11 a 17 h se celebrarà el primer aniversari a Sir Monkey Alginet on els amants dels tatuatges gaudiran de preus especials.
A partir de les 11 del matí l’espai Galàctic d’Empar Boix obrirà les seues portes per fer la inauguració que durarà fins a les 11 de la nit.
De 12 a 13 h, Bego Boix serà l’encarregada d’oferir un taller d’intel·ligència emocional i de 17 a 22 h hi ha preparat tres actuacions en directe a la plaça del mercat a càrrec de Jay Aranda, Graham Bell Tornado i Planet 8.