Empar Bonet Camarasa rep el premi nacional a Experiències Inspiradores per a l’Aprenentatge

Compartir:

El 21 de desembre va tindre lloc, a Madrid, la cerimònia de lliurament dels “Premis Nacionals a Experiències Inspiradores per a l’Aprenentatge”, del Ministeri d’Educació i Formació Professional.
Uns premis que premien aquelles experiències educatives que integren recursos educatius oberts (REA) i les tecnologies digitals en la pràctica docent i que contribuïsquen al desenvolupament de la competència digital de l’alumnat.

La docent d’Alginet, Empar Bonet i la seua companya Aurora Marco Celdran, van rebre el 3r premi en la categoria d’educació secundària amb l’assignatura de Física i Química pel treball “Introducció a la física mitjançant l’aplicació dels REA del projecte EDIA”.

Tal com explicava Bonet, “l’assignatura de física comença a donar-se en segon de l’ESO i, tant jo com la meua companya, buscarem formes de motivar a l’alumnat amb diferents recursos que els ajuden a aprendre aquesta assignatura de manera més real i integrar-la en el seu dia a dia”.

Aquest tercer premi serveix per a deixar constància de la qualitat de l’excel·lent treball que les docents estan desenvolupant en l’àmbit educatiu.

Empar, que actualment imparteix classes a l’IES Enric Soler i Godes a Benifaió relatava que “ l’acte de lliurament és també molt emotiu, ja que ens va servir per a conéixer noves alternatives i nous companys de professió que ens han aportat moltes noves idees”.

En total es van presentar 88 projectes dels quals 42 eren en la categoria de Secundària on Empar i Aurora quedaren terceres.