Empat agredolç a Canals

Compartir:

Jornada 08.- UD CANALS 2 vs UD ALGINET 2

A priori un empat a Canals, davant d’un equip que encara no ha conegut la derrota esta temporada, no és un resultat dolent. Però si aplegues al descans amb un marcador de 0 a 2, l’empat es veu més com una derrota que com un resultat positiu.

Si volem fixar-nos en les coses positives que ens deixa este partit, podem destacar que l’Alginet té el potencial suficient per a competir amb qualsevol equip de preferent, pot guanyar a Castelló de la Ribera i posar contra les cordes al Canals a sa casa, i això és un bon punt de partida per a créixer al llarg d’esta irregular temporada.

El partit va ser molt entretingut, amb alternances al domini del joc i ocasions dels dos equips, així en la primera part, el Canals es va poder avançar al marcador gràcies a un penal al minut 30, després de tindre alguna ocasió més o menys clara. Però va ser l’Alginet qui va aconseguir obrir el marcador al minut 37, gràcies a un llançament de falta de Caseta.

El Canals no va baixar els braços i va poder empatar tot seguit, però al minut 45, Juanvi assistia a Felip per a posar el segon gol al marcador. I amb este resultat extraordinari aplegaven els blavets al descans.

Els locals van aprofitar el descans per a carregar energies i eixir al camp amb la convicció de marcar un gol als primers minuts per a tornar a entrar al partit, i no sols van aconseguir eixe gol al minut 63, a més, al 65 aconseguien l’empat.

Després de l’empat, els dos equips van continuar buscant la porteria rival, sense conformar-se amb este resultat, i ho van agrair els espectadors que gaudiren d’un final de partit amb ocasions per als dos equips.

Cal destacar el partit d’Edu López, un malson constant per a l’Alginet, i de Caseta que tornava a la titularitat en l’equip de Romeu per a ser l’home més destacat en el joc ofensiu dels blavets.

Amb este empat l’Alginet continua sense poder eixir de la part baixa de la taula i espera la visita del Muro per a la propera jornada.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Cervelló, Osca, Ferran, Felip, Juanvi, David Marí, Caseta, Chicle i Veses. També han participat Ferraro, Joan, Kevin i Da Silva. Text Jose. M Ramón, fotografies Alfonso Saldaña.