Encesa de llums, música, concerts i cinema per al cap de setmana

Compartir:

Aquest cap de setmana els alginetins i alginetines podran assistir a diferents activitats programades per les regidories i per les associacions.

El divendres, a les 7 de la vesprada, a la plaça de la Constitució, els alumnes de sensibilització musical, el Quadre de Balls Populars, la Muixeranga, els pastores i d’activitats extraescolars, seran els encarregats de ficar música i art a l’encesa de llums.

Al llarg de l’acte de l’encesa, la regidora de comerç, Elia Ferrer, serà l’encarregada de fer entrega dels premis als guanyadors del concurs d’aparadors de Nadal.

A la mateixa hora, a la Casa de Cultura, s’efectuarà el lliurament dels premis del IX Concurs de Poesia Vila d’Alginet Poeta Jaume Escrivà.

El dissabte 17, a les 5 de la vesprada, a la Plaça Enric Valor, els menuts podran gaudir de l’espectacle “Gisela Show Kids”.

El diumenge 18 de desembre, a les 12 del migdia, la Societat Artística Musical d’Alginet oferirà, al Teatre Modern el Concert de Nadal a càrrec de la Banda Simfònica amb la col·laboració del Cor de l’escola de Música i centre autoritzat.

A les 4.30 h de la vesprada es projectarà la pel·lícula “A todo tren 2” i a les 7 de la vesprada “El Menú” al Teatre.


A les 7 de la vesprada, a l’església els assistents podran gaudir del concert de Nadal del Cor de la SAMA.