Èxit de participació en la 9a Fira SOC

Compartir:

Tal com estava previst, el 16 i 17 de setembre es va portar a terme la novena edició de la Fira SOC.
Ubicada a les rodalia de l’Hort de Feliu, els assistents van poder gaudir, al llarg d’un dia i mig de més de 30 estands on es mostrava gran part de l’oferta comercial, empresarial, artesanals, gastronòmica i d’oci de la localitat.

Una fira que començava el divendres a les 7 de la vesprada amb les paraules de la regidora de comerç, Elia Ferre, que agraïa a tots els comerços i a associacions la seua participació i animava a tots els veïns i veïnes del poble i pobles d’envoltant a apropar-se a la FIRA.

Al llarg de la vesprada, els assistents van poder visitar les casetes, jugar amb les animacions reparades per als menuts de la casa, refrescar-se a la barra dels festers i festeres 2023, pegar un mosset a Lluna de Maduixa i Peter Park, gaudir de les actuacions del Gimnàs Cronos i la Muixeranga d’Alginet i cantar amb el concert oferit pel grup local La Pell en Borró i B 13.

El dissabte la fira obria les portes a les 10 del matí amb l’exhibició del Gimnàs Cronos que va oferir una classe de Combat. Per la seua part el Centre Karma va oferir als assistents una classe de ioga i els hipopressius.

A les 5 de la vesprada del dissabte, SOC torna a posar-se en marxa i Alitenat va ser l’encarregada de realitzar una exhibició dels Bols Tibetans i de risoteràpia. A les 7 de la vesprada, Bon Apettit va realitzar un taller de cuina vegana molt interessant. El ritme el va posar, a les 8 de la vesprada, Jesús Benavent del Gimnàs Hell Gym, amb la classe de Cubbà. Fent-se de nit, els festers van procedir al sorteig de la rifa i membre de Coagri a donar el premi als guanyadors del seu estand.

Tancava l’acte la regidora Elia Ferrer agraint la participació i animant a tots els comerços i empreses del poble a eixir a mostrar els seus productes i serveis. La nit finalitzarà amb una actuació del discjòquei.

Dia i mig intens amb multitud d’estants participants, associacions locals i gastronomia.