Factoria d’Idees i Creacions dona 1.000 € a Aspanion

Compartir:

La cooperativa alginetina Factoria d’Idees i Creacions Coop.V ha col·laborat amb la donació de 1000 € per a Aspanion, l’associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

Des de l’associació porten a terme una iniciativa artística anomenada #AspanionSocialArt i que combina art i solidaritat.

La intervenció artística  persegueix obtindre nous objectes d’art, a través de la manipulació d’un mateix objecte, en aquest cas s’ha utilitzat a «Martín» la imatge corporativa de Aspanion.

El ninot, símbol dels xiquets afectats per aquesta malaltia s’ha enviat en blanc a 8 personatges coneguts del món cultural, artístic i/o esportiu. Aquests ninots, personalitzats per cadascun d’ells, se subhastaren el pròxim 19 de novembre.

Per diferents motius, l’any passat no es va poder dur a terme i van quedar alguns Martín que han pogut adquirir-se per a col·laborar amb l’associació.

Des de Factoria d’Idees i Creacions s’han agafat dos col·laborant en 1.000 euros en l’associació. En concret s’ha quedar el Martín de Máximo Huerta i el de Santiago Picatoste.

Sense dubte una col·laboració que combina art i solidaritat per ajudar als xiquets, xiquetes i familiars amb la lluita contra el càncer infantil.