Finalitzen les Jornades de debat de Cercle-IdEA

Compartir:

El dijous 23 de febrer, l’agrupació local Cercle-IdEA va celebrar la tercera sessió de debat programada. Amb aquesta jornada, el partit possava punt final al cicle de jornades que ha portat a cap durant aquest mes.

Les 3 jornades, es van realitzar a la Casa de la Cultura amb l’objectiu de debatre sobre diversos temes relacionats en el model de poble que es vol dissenyar i el benestar de la ciutadania. Les jornades començaren fent una avaluació de la gestió que ha portat a cap l’ajuntament durant aquesta legislatura, i es tractà també el tema del feminisme i la necessitat l’aplicar la visió de gènere en totes les àrees de gestió.

En les següents jornades els temes tractats foren la cultura, l’educació i els esports, i acabaren amb una tercera jornada en la qual es relacionava l’urbanisme, l’economia, el medi ambient i la gestió dels serveis municipals.

Per a la celebració de les distintes jornades, tal com comentaven des de l’organització » hem mantingut prèviament una sèrie de reunions amb diverses entitats del poble, i a l’hora d’exposar les diverses temàtiques s’ha comptat amb la col·laboració d’associacions i persones relacionades directament en els camps que cada dia es debatien. Les Jornades de debat es clausuraren encoratjant a la ciutadania a participar i a prendre part en la pressa de decisions per a fer d’Alginet el poble que volem «