‘Hat-trick’ de Tali per a resoldre un partit còmode a l’Ermita

Compartir:

Jornada 28. UD ALGINET 5 vs CF UE GANDIA 1.

Text de Jose M. Ramón, fotografies d’Alfonso Saldaña.

Anit es va disputar a l’Ermita el partit ajornat per la pluja entre l’Alginet i el Gandia. Un partit a priori sense massa atractiu entre dos equips que viuen realitats ben diferenciades, per als blavets era un partit de tràmit amb l’objectiu de sumar punts i acabar la temporada el més amunt possible i per als jugadors de Gandia era un suplici més per a un equip que ha ocupat llocs de descens al llarg de tota la temporada i que ja s’ha confirmat com a equip de regional per a la que ve.

Amb aquests arguments, la superioritat i el favoritisme es pintava de blavet, i l’Alginet va començar el partit decidit a divertir-se i sentenciar-lo per la via ràpida, a més, l’entrenador local aprofitava per a donar descans a alguns titulars i minuts de competició als jugadors menys habituals.

Començava el partit amb un domini absolut de l’equip de Carlos Romeu amb un Gandia que es tancava al seu camp i renunciava per complet al baló i a les jugades d’atac, així que sols calia esperar que l’Alginet enderrocara el mur morat, i el primer gol aplegava al minut 12. Este primer gol de Tali era el més complicat perquè els jugadors de Gandia encara tenien forces i ganes de lluitar, però amb el segón gol, també marcat per Tali al minut 27, el partit quedava pràcticament sentenciat i l’encontre aplegava al descans, sense notícies de l’equip visitant i amb un Alginet jugant còmode.

A la represa, l’Alginet continuava dominador, jugant a un ritme tranquil i pausat, esperant que l’equip de la Safor obrira un poc les seues defenses per a fer mal, i ben aviat tornava a marcar l’Alginet, al minut 55 era Diego Fuster qui encertava amb la porteria visitant. Amb la sentència definitiva, l’entrenador blavet començava un carrusel de canvis per a donar descans als jugadors més carregats de partits de cara a l’encontre de diumenge.

Pel que fa al partit, poca història més, aplegava al minut 65 el tercer gol de Tali i al minut 77 era Chiqui qui encertava i posava un 5 a 0 al marcador. A les acaballes del partit el Gandia aconseguia l’anomenat gol de l’honor per a tancar un partit sense història.

Amb aquesta victòria l’Alginet recupera la setena posició amb 46 punts i espera la visita del Monte-Sión el diumenge que ve a les 17.30.

Han jugat per la UD Alginet: Edu Torres, Micó, Pastor, Tali, Caseta, Fuster, David Marí, Veses, Burchés, Jose Osca i Chicle. I també han participat Ferraro, Aguado, Chiqui i Kevin.