Jesús Boluda Villasenyor decideix no agafar l’acta de regidor

Compartir:

El cap de llista de la formació política de Compromís d’Alginet, Jesús Boluda Villasenyor ha emés un comunicat al seu Facebook on anunciava la decisió de no agafar l’acta de regidor electe de l’Ajuntament d’Alginet.

Al mateix escrit, el que va ser alcalde durant sis anys comentava que “són temps per a la joventut, per a aquells que estan preparats per a portar Alginet al lloc on es mereix”.

Boluda comentava que “han sigut molts anys encapçalant un projecte compromés amb el poble i els seus veïns i veïnes. Ara puc dir que estic molt orgullós d’haver representat l’Ajuntament com a alcalde durant 6 anys i com a regidor durant molts més, tant a l’oposició com al govern. Gràcies a tots els veïns i veïnes, tant als que han confiat en nosaltres com també als que no. Deixe en les millors mans possibles el projecte; Enric Barea, Clara Roig i Yolanda Boluda representaran Compromís a l’Ajuntament durant els pròxims quatre anys”.

En les eleccions del diumenge 28 de maig, el grup Compromís va aconseguir 1.215 vots i 3 regidors, un menys que les passades eleccions.

Boluda finalitzava el comunicat comentant que “faig un pas al costat, però sempre continuaré amb vosaltres”.

Imatge Jesús Boluda i Enric Barea.