Jose Vicente Alemany Motes decideix no agafar l’acta de regidor

Compartir:

El cap de llista de Socialistes d’Alginet i alcalde en funcions, ha publicat al Facebook del partit la seua decisió de no agafar l’acta de regidor de l’Ajuntament d’Alginet per a aquests pròxims anys.

Una decisió que també va anunciar, fa dos dies, el que era cap de llista de Compromís, Jesús Boluda.

En el seu escrit, Alemany comentava que “és una decisió meditada amb la família i tota la gent que m’estima i que pense serà el millor per al meu poble i els meus veïns i veïnes.
Amb 70 anys, porte mitja vida treballant per a tots i totes des de les Institucions Municipals i des de la Diputació de València. Moltes legislatures on, cada any, hem intentat aconseguir el millor per al nostre poble.
Ara és moment de deixar pas a la gent més jove amb més forces per a continuar amb aquest projecte de Socialistes d’Alginet”.

Alemany ha estat 32 anys a la política, 22 com a alcalde i 10 com a tinent alcalde. Una trajectòria política molt extensa i de la qual està “orgullós del que hem aconseguit. Com sempre dic: He treballat per al poble, segur que de vegades m’he equivocat, però el que treballa s’equivoca i ho he fet amb la millor intenció possible i sempre buscant el millor per als nostres veïns i veïnes” explicava en el comunicat.

“Deixe pas a la gent jove perquè continue amb aquest projecte que portem endavant en Socialistes d’Alginet i que de segur beneficiarà a tots els alginetins i alginetines”. Alemany finalitzava el comunicat donant les gràcies “a tots aquells que han format part de Socialistes d’Alginet i al poble pel seu suport i estima”.

El, fins ara, portaveu de Socialistes d’Alginet, va aconseguir en les eleccions del diumenge 28 de maig, 4 regidors, 3 menys que en la passada legislatura on estava ell d’alcalde.