Karatekes d’Alginet fan pòdium al VI Torneig d’Almussafes de karate

Compartir:

El diumenge 8 de març es va celebrar el VI Torneig Almussafes de karate. El torneig començava amb l’Exhibició de Defensa Personal Femenina en commemoració al dia de la dona.

Els karatekes del Club de Karate d’Alginet acompanyats per la seua entrenadora Ana Tebar, varen aconseguint pujar al pòdium en tres ocasions.

Tebar comentava que “tots els nostres guerrers van fer un excel·lent treball, tant dins el tatami com fora animant als companys. Durant el matí apreciem en ells l’esforç, companyerisme i esportivitat. Només per això ja podem estar orgulloses de vosaltre. També agrair l’ajuda i el suport rebut per tots els pares, sense ells no seria possible”.

El VI Torneig Almussafes de karate  finalitzava amb Adria Molla Requena que va quedar tercer en la categoria 4-5 anys, Carmen López Valls tercera en la categoria 4-7 anys i  Ana Tebar Toledo tercera en la categoria 17-30 anys.

Del Club van participar els esportistes Carmen Lopez Valls, Adria Molla Requena, Joaquin Lopez Valls, Eric Ibiza Estrems, Jorge Fuentes Garcia, Santiago Parra Ramos, Hugo Terres Azorín, Guillem Caldeira Besigne, Ivan Estevanez Martinez, Khalil Aghrod, Eloy Martinez Terres, Aaron Smith Estruch, Christian Smith Estruch, David Estevanez Cubells, Ana Tebar Toledo