L’ Alginetina Miriam Rua a la Copa València de bikini fitness

Compartir:

El diumenge 27 de setembre a la localitat de Xàtiva, es va celebar el III Campionat de l’Open Copa València de culturisme, on l’esportista local alginetina Miriam Rua Quijal de 26 anys d’edat ha competit en la categoria «Bikini fitness».

En aquesta categoria, els jutges busquen l’estilisme femení amb la combinació d’un cos no plenament musculat, sinó més bé la bellesa de la competidora i la forma de posar amb elegància pròpia.
Miriam, mare d’una xiqueta de 8 anys, és el pur reflex d’entrega i sacrifici per aquest esport, on la constància, sacrifici i dedicació a la cultura dels hàbits saludables han donat els seus fruits.

La competidora local, ha practicat esport tota la seua vida, però va ser a abril del 2019 quan per primera vegada va entrar a practicar musculació de forma continuada a un gimnàs.

El seu entrenador personal, Gustavo Peris de Guadassuar, sempre nomena a les futures competidores l’exemple a seguir de Miriam Rua, del gran sacrifici que du a terme una preparació per competir al món del fitness, i la recompensa que porta finalment. com és poder gaudir d’aquest esport (cada vegada amb més adeptes) i la satisfacció personal dels bons hàbits alimentaris que porta entrar a formar part d’aquesta vida.