La Biblioteca Municipal celebra el seu dia amb diferents activitats

Compartir:

El dijous 24 d’octubre és el dia de la Biblioteca, una data que, tal com expliquen els amics del llibre infantil i juvenil “una iniciativa que va sorgir de l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil en 1997, i des de llavors, se celebra en tota Espanya. Un dia a l’any ens detenim per a donar a conéixer l’activitat de les biblioteques a la ciutadania i homenatjar els bibliotecaris com a impulsors de la lectura per a xiquets i majors”.

“Amb motiu d’aquest dia els usuaris i usuàries de la Biblioteca Municipal d’Alginet poden traure 4 llibres en préstec, habitualment són 3. I a tots i totes els que tinguen llibres amb la data de devolució passada si els tornen aquest dia, se’ls perdonarà la sanció que pogueren tindre”, comentava Sisco González, bibliotecari d’Alginet.

El matí ha començat amb la visita dels alumnes de 1r i 2n del CEIP Emilio Luna que han escoltat un compte narrat per la bibliotecària Tere Escutia i han conegut com funciona una biblioteca.

El dia 25 a les 20 h l’escriptor Jesús Monchó assistirà a la sessió que el Club de Lectura ha programat per parlar de l’obra La Taverna del Negre.

El dia 30 d’octubre es realitzarà el lliurament dels premis al millor lector de l’estiu en les edats compreses entre 0 i 7 anys i 8 i 14 anys.