La campanya dels 3.000 € d’ACEAL ja té guanyadors

Compartir:

El dimarts 7 de gener, a les 9 de la nit a la Casa de Cultura, es va dur a terme el sorteig de la campanya que cada any organitza l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet.

Un sorteig conegut com el dels 3.000 euros i que té com a objectiu incentivar i premiar les compres realitzades en l’època de Nadal als establiments adherits a la campanya.

Aquest any han participat 50 comerços d’Alginet i s’ha emplenat més de 5000 participacions. Unes participacions de les quals van eixir els tres afortunats guanyadors de 1.000 euros. La sort, aquest any ha sigut per a Antonio Galán que va fer la seua compra a Jogueteria Nova Don Dino, David Sanchez Melero que va comprar a Infor i George Alex Vaduva a Generali.

A més del calendari i el bolígraf que va regalar a cada assistent l’organització, entre els presents a l’acte es va fer el sorteig de diferents regals cortesia d’ACEAL. Els afortunats van ser Andrés Añón, Edelmira Mendoza, Soledad Carrascosa, Salvador Lozano i Salvador Climent que va donar el seu regal a Caritas.