La campanya “Per 7 raons no sóc motxilla” d’AECC arriba als alumnes de 2n de l’ESO de l’IES d’Alginet

Compartir:

L’associació de lluita contra el càncer d’Alginet ha coordinat al costat de la de València, que els alumnes de 2n d’ESO de l’IES Hort de Feliu d’Alginet assisteixen a uns tallers de conscienciació sobre l’abús de l’alcohol entre joves de 14 a 18 anys.

A través de la campanya “Per 7 raons no sóc motxilla”, l’Associació Espanyola contra el Càncer de València pretén arribar al nombre més gran d’adolescents a través d’una sessió formativa que s’imparteix en més de 1.500 escolars en els seus respectius centres educatius.
A través de grups reduïts, l’orientador du a terme un taller actiu i participatiu on els joves són els protagonistes i on a través de jocs i temàtiques participen de manera activa.

A més se’ls mostra un vídeo de diferents influencers com la youtuber María Herrejón, ambaixadora de la campanya. A més existeix concurs en Instagram que premiaran la millor raó publicada en xarxes amb les etiquetes #nosoymochila i #por7razones.

Unes accions que busquen que els joves proposen les seues pròpies raons per a no abusar de l’alcohol i convertir-se en una motxilla com explica el lema de la campanya: ‘Si beus no et portes, et porten’.
Les xarrades estaran al llarg del dilluns i dimarts per tal que arriben a tots els alumnes de 2n d’ESO de l’IES Hort de Feliu.
Podeu consular el web https://por7razones.com/ on trobareu els enllaços per participar.