La CEA llança un nou servei d’autoconsum

Compartir:

Des de la Cooperativa Elèctrica d’Alginet han posat en marxa un nou servei d’estudi, assessorament i instal·lació de sistemes d’autoconsum per a tots els socis i clients de la CEA.

«Este servei naix amb la intenció de donar resposta a la demanda popular de prendre un paper més actiu en el foment de les energies renovables i la transició energètica per part de la cooperativa», comentaven des de direcció.

«L’autoconsum consisteix en consumir l’electricitat que tu mateix produeixes a la teua pròpia instal·lació d’energia. Això genera un estalvi immediat a la factura de la llum i una ràpida amortització de la inversió inicial. A més, estaràs ajudant a reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera mitjançant l’ús d’una energia renovable i respectuosa amb el medi ambient», explicaven des de la CEA.

Per dur-ho a terme en la CEA s’ha un servei integral i totalment personalitzat mitjançant el qual proporcionaran assessorament tècnic i energètic que necessite el usuari.

D’una banda realitzaran un estudi del teu consum energètic i de les necessitats de producció per tal d’aconsellar quin és el tipus d’instal·lació que més li convé al soci i no soci i quina és la potència que necessita instal·lar.

D’altra banda, analitzaran els teus patrons de consum i oferiren alguns consells sobre com millorar l’eficiència de la llar per tal de maximitzar l’estalvi. A més, des de la CEA s’informarà de totes les ajudes i subvencions que es poden demanar per la instal·lació d’autoconsum.

«A més, si necessites finançar la instal·lació, a la CEA t’oferim un servei de finançament a través de la Caixa Rural d’Alginet, ràpid, amb les millors condicions possibles i amb totes les garanties. I recorda que si eres soci de la nostra cooperativa tenim preus especials per a tu», comentaven des de la CEA.