La companyia Avant va el carro prepara la XIV Mostra de Teatre Amateur “Vila d’Alginet”

Compartir:

El grup de teatre local Avant va el Carro ha presentat el cartell de les obres que es podran visualitzar i viure en la XIV Mostra de Teatre Amateur “Vila d’Alginet”.

Amb el patrocini de la Regidoria de Cultura i la Federació de Teatre Amateur, el grup ha escollit 4 obres per a aquesta mostra.

El dissabte 2 d’octubre, al Teatre Modern d’Alginet, a les 8 de la vesprada, els espectadors podran gaudir de l’obra Jugadors, de Pau Miró de la companyia Àgora teatre amb la direcció de Vicent Giner.
El dissabte 9 d’octubre serà moment de l’obra Un mes tu, un mes jo d’Antonio Arbeloa a càrrec de Amigos del teatro i sota la direcció d’Antonio Arbeloa.

El dissabte 16 d’octubre es podrà gaudir d’Imperfectes, de Miguel de la Hoz, a càrrec de Plà i Revés Teatre.

El dissabte 23 d’octubre, tancarà aquesta Mostra el Grup de Teatre Avant va el Carro amb l’obra Cuando la fiesta termine amb la direcció i dramatúrgia d’Alejandra Garrido.

L’entrada per poder gaudir de cada obra serà de 3 € en forma de donatiu a benefici de l’Associació de Lluita contra el Càncer.

Les entrades es poden adquirir a partir del dia 27 de setembre, de 5 a 8 de la vesprada al Mercat Municipal o el dia de l’obra en taquilla.

Cultura i solidaritat per al mes d’octubre.