La Cooperativa Elèctrica d’Alginet no pujarà la factura de la llum en la onada de fred

Compartir:

Des del Consell Rector es va decidir aplicar un 15 % de descompte en la factura des de març del 2020 per pal·liar la crisi econòmica provocada pel COVID 19

Començat el nou any, el Consell Rector de la Cooperativa Elèctrica d’Alginet no aplicarà cap augment en la factura i continuarà , aquest mes de gener, aplicant el 15 % de descompte en la factura per ajudar als seus socis i intentar evitar la possible probresa energética d’alguns sectors agrabats per la crisi sanitària.

En començar el nou any, el preu de la llum s’ha disparat un 27%, segons dades de Facua-Consumidors en Acció.

Un increment de preu que coincidèix en l’onada de fred provocada per la borrasca Filomena i que està disparant el consum de llum per poder combatre el fred i per l’increment dels preus d’emissió del CO2.

La Cooperativa Elèctrica d’Alginet no es suma a esta apujada i continua mantenint els preus establerts en els passats mesos. La nova línea d’actuació de la Junta Rectora de la CEA ha propiciat que, des de que va començar la pandèmia provocada per la COVID 19, la Cooperativa es bolcara en intentar ajudar als seus socis i poder pal·liar en la mesura del possible els efectes econòmics negatius en empreses i habitatges.

Per aquest motiu es vàren adoptar mesures com el descompte directe en la factura d’un 15% en el terme d’energia o reduir la potència contractada segons les necessitats del comerç en l’estat d’alarma, així com en reiniciar l’activitat fer la reposició tot sense cost addicional.

Finalitzat l’estat d’alarma, des de la Junta del Consell Rector es va decidir continuar en el descompte del 15% en la factura de tots els socis per poder a ajudar-los.

Ara, en arrancar el 2021, des de la Junta Rectora s’ha decidit continuar sense aplicar aquest increment i ajudar així als seus socis en aquesta borrasca.