La COVID-19 no para la biblioteca

Compartir:

Al llarg de l’estiu la Biblioteca Municipal no ha tancat les portes i ha oferit tots els serveis disponibles (recordeu que la biblioteca no funciona al 100% per la crisi sanitària) i s’ha adherit a l’Any Carmelina Sánchez-Cutillas de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, en el qual també col·labora el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. A més, des de la biblioteca s’ha confirmat la participació per tercer any consecutiu en la campanya de foment lector Espanta la por que organitza el Museu Valencià d’Etnologia i en la qual participen biblioteques i museus de tot el
territori valencià. Aquest any aquesta campanya també vol introduir-se als col·legis i des del museu amb la col·laboració de les biblioteques s’està treballant per a aconseguir-ho.

El mes de setembre des dels canals oficials de la Biblioteca i de l’Ajuntament d’Alginet s’aniran anunciant les activitats que es faran relacionades amb l’adhesió a l’Any Carmelina Sánchez-Cutillas i Espanta la por. La majoria de les activitats es realitzaran entre la segona meitat del mes d’octubre i el mes de novembre sempre que es puguen fer amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Des de la Biblioteca Municipal ens recorden també que a partir del 7 de setembre tornaran a l’horari habitual. De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h.