La Falla Poble d’Alginet organitza una fira de Nadal

Compartir:

Del divendres 17 fins al diumenge 19, el mercat municipal d’Alginet acollirà la Fira de Nadal organitzada per la Falla Poble d’Alginet.

Una fira diferent on estaran les paradetes de: Martenscrap amb papereria i regals frikis; Uruqurububa, amb il·lustracions amb vida; Angelina Vetro, amb sabó artesanal i decoratiu; La Vie en art, amb productes personalitzats, il·lustracions i molta creativitat; Miss Lolailos, amb joieria artesanal amb resina feta a València; La Folie By Ayma, amb complements personalitzats; Ensalzate, organitzadors i decoradors de bodes i events; Endulzados, un obrador de reposteria artesanal; l’associació Potes i Pels; l’associació ADOPS, pacients de càncer i la Falla Poble d’Alginet amb una paradeta de roba i complements de segona mà.

La fira obrirà les portes el divendres 17 a les 18.30 h fins a les 21 h. Dissabte i diumenge l’horari serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

A més hi haurà tallers nadalencs el dissabte d’11 a 13 h i de 17:30 a 19:30 i diumenge d’11 a 13 h. Els menuts també podran dipositar la seua carta a la bústia reial.