La gota freda a Alginet deixa 61.9 mm d’aigua en tres dies i branques trencades

Compartir:

Des del dimecres 11 de setembre fins al divendres 13, la DANA ha sigut protagonista a part del territori espanyol. Tres dies que, per sort, la localitat d’Alginet no ha patit els efectes de la gota freda de manera notable.

Tal com ha informat a La Veu d’Alginet l’observador de l’AEMET, Toni Aliaga, el dimecres es va registrar 24,5 mm, el dijous 18,9 mm i el divendres 18,5 mm d’aigua caiguda.

Al llarg dels tres dies, l’AEMET va decretar l’alerta taronja i la roja el que va fer que des de l’Ajuntament se suspenguera les classes el dimecres i el divendres.


Andrés Añón, regidor de policia, ha comentat que “des de el comandament de Policia es va activar el protocol per a situacions de perill el que va suposar incrementar el nombre d’agents per tal de vetlar pel benestar dels veïns i veïnes. Per sort no s’han donat incidents greus i l’alerta ha sigut menor. Des de la Policia Local volem agrair la col·laboració ciutadana que ha respectat els avisos realitzats”.

Els que han estat també treballant de valent al llarg d’aquest episodi han estat els treballadors encarregats de la neteja i poda de jardins, ja que, tal com ens comentava el regidor de Parcs i Jardins, Miguel Angel Garrido, “el fort vent i la pluja han fet que caiguera un arbre al polígon nord, així com branques trencades i moltes fulles arrancades a diferents parcs i jardins del municipi que a hores d’ara es continuen arreplegant”. Garrido ha agraït la feina que han portat a terme els operaris que no han deixat de treballar de valent per tal de tornar a la normalitat el més aviat possible.

En definitiva una DANA que ha respectat el poble d’Alginet i que per sort ha quedat com una anècdota vist tot el mal que ha fet en altres zones.

En definitiva una DANA que ha respectat el poble d’Alginet i que per sort ha quedat com una anècdota vist tot el mal que ha fet en altres zones.