La importància de llegir i ser solidari

Compartir:

Que la lectura és necessària a les nostres vides és un tema que tots sabem, però si a més a més es tracta d’un llibre amb una base pedagògica que ha sigut creat amb els objectius de fomentar lectura en xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys i que a més siga una ferramenta de treball per a mestre a les aules pels seus continguts on es treballa les ciències naturals i socials i les matemàtiques així com els valors del companyerisme o la amistat, es converteix en una lectura casi obligada.

I aquest és el cas del llibre “El gran viaje de Numeratron”,editat per l’editorial Circulo Rojo i creat pel mestre d’Educació Infantil i Educació Primària, David Salvador Sáez.

David Salvador Sáez.

Aquest riberenc d’Alzira ha llançat aquest llibre i comentava la importància dels valors del conte “els valors que conté la lectura d’aquest llibre, dirigit a públic infantil, juvenil i adult que el llegeix, com l’amistat, el companyerisme, l’ajuda als altres i el valor de protegir el medi ambient i als animals. En aquest sentit, cada xiquet o xiqueta que vaja llegint el llibre, anirà assimilant continguts culturals i de les ciències naturals, de manera divertida i acompanyats de precioses il·lustracions que han estat realitzades per l’il·lustrador pamplonès José Aguilar, conegut artísticament com Ykram”, explicava Salvador.

“Un conte on el dragó Numeratrón empendrà un gran viatge que et portarà pels 5 continents del nostre planeta terra a la recerca dels deu números que han sigut robats per una ratapinyada anomenada Eqüatrón. Al llarg d’aquesta fantàstica travessia podràs descobrir preciosos llocs del planeta blau, a més de conéixer als diferents personatges que ajudaran a Numeratrón en la seua cerca incansable dels números furtats. I tot això a través de precioses il·lustracions, plenes de vida i color”, comentava l’autor.

David ha volgut que esta primera edició siga solidària i per aquest motiu, fins el diumenge 31 de maig la recaptació de beneficis econòmics d’aquesta primera edició que va eixir a febrer, seran destinats a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana (ASPANION),

“Per a mi era molt important tindre, el que jo anomene com “El baptisme literari”, d’aquesta associació Valenciana, que estan fent un grandíssim treball, per tots els pacients infantils i les seues famílies. No passa ni una sola nit de la meva vida, que no em recorde de tots aquests xiquets, que cada dia lluiten per seguir endavant. Encara que no els conega, són els meus herois i per a ells van els beneficis d’aquesta primera impressió “, comentava l’autor.

El llibre es pot adquirir en castellà en format físic i ebook, en llibreries, superfícies comercials i plataformes digitals com Amazon, El Corte Inglés o La Casa del Libro. Actualment David està treballant per poder traure la versió en valencià.