La JLF es reuneix per activar el món faller d’Alginet

Compartir:

Ahir dilluns de vesprada es van reunir la JLF a la Casa de Cultura. L’objectiu d’aquesta reunió, era tornar a activar el motor del món faller.

Tal com comentava el president de la JLF, Adrián Bejerano “després de mesos de no poder celebrar cap acte per les restriccions de la pandèmia i de les vacances d’estiu volem vore com activar de nou el món faller a Alginet”.

Un encontre que des de la Junta es va qualificar de molt positiu, ja que, “els membres de JLF de les distintes comissions han aportat diferents propostes per poder donar suport a les 6 comissions del poble i per poder celebrar un possible mig any, reinventant-se i adaptant-se a les mesures vigents”, explicava Bejerano.

La pròxima setmana tindrà lloc una reunió amb els presidents/es de les 6 falles amb l’objectiu d’informar els presidents i presidentes de les 6 comissions i a la regidora de festes de les decisions presses per la JLF.

El president de la JLF comentava que “tots junts volem projectar els actes i el programa anual fins a la celebració de les falles a març, mirant pel compliment de les normes sanitàries i pel bé dels nostres veïns i veïnes”.

Bejerano concloïa comentant que “com cita la Fallera Major de València, Consuelo Llobell: “Ens hem acostumat a adaptar-nos a la situació i les Falles també s’havien d’adaptar”, perquè ara és moment d’adaptar-se totes aquelles localitats que per diferents motius van decidir no celebrar les falles en setembre. Així que encenem la metxa cap a març”.

Fotografia d’arxiu