La Mare de Déu estarà 3 dies a Alginet

Compartir:

El divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de juny la Mare de Déu estarà a la localitat d’Alginet on està previst es realitzen diferents actes al voltant de la imatge.

Aquest divendres, 2 de juny, la parròquia ha preparat un gran sortit de detalls i records de la visita de la Mare de Déu i estaran disponibles al mercat.

Ja el divendres 16, cap a les 10.30 h la Mare de Déu començarà el seu recorregut visitant el col·legi Sagrat Cor, el Centre de Dia i el Centre Ocupacional. També recorrerà amb el maremòvil els carrers i places del poble per acabar al cementeri on hi haurà una oració pels nostres difunts. Tot el recorregut finalitzarà a la plaça on les autoritats i fidels rebrem a la Mare de Déu allí realitzarà un encontre amb sant Josep, patró d’Alginet. A la nit hi haurà una vigília d’oració a l’església que tancarà la jornada.

El dissabte, 17 de juny, a les 10:00 h hi haurà oració de Laudes i la parròquia estarà oberta tot el dia perquè els veïns i veïnes puguen visitar a la Verge. A la vesprada hi haurà una ofrena de flors on participaran les falles, confraries, associacions i tot el poble en general. A les 20:00 h hi haurà una missa.
Finalment, a les 22:30 el Quadre de Balls realitzarà un espectacle en honor a la Mare de Déu a la plaça.

El diumenge 18, a les 8:00 h es recupera el Rosari de l’Aurora que fa molts anys que no es realitza al poble d’Alginet. A les 12:00 serà la missa major i a la vesprada una solemne processó amb les imatges de Sant Josep i de la Mare de Déu posarà fi als actes programats.

Des de la parròquia “preguem als veïns de tot el poble que engalanen tots els balcons i carrers per a rebre a la Mare de Déu, és un esdeveniment històric i es deu notar. Poden adquirir balconeres amb la imatge de la Mare de Déu a la sagristia, en un període de deu dies es poden encomanar, després ja no hi haurà, perquè les han de confeccionar i tarden uns dies.
També fem una crida a tots els alginetins i alginetines que vulguen portar les andes de sant Josep o de la Mare de Déu que passen per la sagristia apuntar-se”,
comentaven des de la parròquia d’Alginet.