La parròquia d’Alginet celebrarà la Setmana Santa a través de les xarxes socials

Compartir:

L’estat d’alarma i el confinament que estem vivint ha provocat que queden suspesos els actes de Setmana Santa previstos per a aquests dies.

«Des de la Parròquia d’Alginet és duran a terme les celebracions litúrgiques pròpies d’aquests dies. Les mateixes s’emetran en directe través del conter de Facebook de la parròquia. Aquestes celebracions es podran seguir a través d’aquesta mitja. Les campanes cada dia anunciaran i faran ressò del qual estarem celebrant dins de la parròquia donant així el toc festiu que requereix i que en aquests moments també ens ajuda», explicava el seminarista Paco Espert Arnàndis.

Des de la parròquia es convida al fet que demà diumenge, els alginetins i alginetines mostren a les seues finestres o balcons alguna rama, bé vegetal (palmera, olivera, llorer.) o de fabricació casolana com a signe de la celebració del Diumenge de Rams una mica diferent.

Espert comentava que «podrem veure a través de la retransmissió de la missa com D. Vicent beneeix tots aquests rams des de la parròquia. També com a signe exterior animen a decorar els nostres balcons amb les distintes teles amb les imatges de les distintes confraries, la Dolorosa o Crist. Així recordar-nos i ajudar-nos a viure aquests dies tan importants per als cristians i poder preparar el nostre interior».