La poesia Al meu país guanya el X Concurs de poesia Vila d’Alginet Poeta Jaume Escrivà

Compartir:

El divendres 15 de desembre, a les 7 de la vesprada, la regidora de Cultura i l’alcaldessa d’Alginet acompanyades pel responsable de la Casa de Cultura foren els encarregats de fer el lliurament de premis del X Concurs de poesia Vila d’Alginet Poeta Jaume Escrivà.

“Aquest any la participació s’ha incrementat notablement i la qualitat de les obres ha sigut molt elevada”, comentava la regidora de Cultura Ainoha González.

Per la seua part, l’alcaldessa d’Alginet, Elia Ferrer, felicitava a tots els participants i apuntava que “ l’escriptura i la poesia no tenen edat i és tot un orgull comprovar que la gent s’involucra i participa en aquest concurs”

L’acte comença amb la lectura de l’acta i regalant un detall i un diploma de participació. Tot seguit era moment de conèixer al guanyador del tercer premi, valorat en 150 €, per al poema Alló que ens separa de Neus Forés Vidal.

El segon premi, valorat en 200 €, va ser per al poema Com he viscut de Mireya Machí Martínez.

El guanyador d’aquesta X edició va ser per al poema Al meu país de Josep Vicent Baldoví Martines, que va rebre un diploma, un regal i un xec valorat en 250 €.

Participants