La Policia Local d’Alginet deté a un veí buscat per delictes al patrimoni

Compartir:

El dimecres 3 de gener a les 3.25 h de la matinada, agents de la policia local d’Alginet van procedir a la detenció d’un veí de la localitat que es trobava en situació de recerca pels nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.

La patrulla de la policia Local d’Alginet, que estava realitzant ronda de vigilància preventiva per la població, va observar a un home amb una dessuadora de color roig que circula amb un patinet i que en adonar-se de la presència policial va intentar amagar-se darrere d’una furgoneta.

Davant aquesta reacció, els agents van procedir la seua identificació resultant ser un veí de la localitat amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.

Una vegada els agents sol·licitaren informació a la Guàrdia Civil de Carlet sobre aquesta persona, els agents van ser informats que sobre ell hi havia una ordre de cerca, detenció i ingrés a la presó.

Davant aquesta ordre, els agents van procedir a la seua detenció, la qual després de dur a terme les oportunes diligències, va ser entregat a la Guàrdia Civil de Carlet per a la seua posada a disposició judicial.