La Policia Local deten a un presumpte lladre

Compartir:

La Policia Local d’Alginet i la Guàrdia Civil de Carlet van procedir a la detenció, la nit del 23 de desembre, d’un veí d’Alginet, per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força en les coses.

El detingut, que compta amb nombrosos antecedents per robatori i furt, va ser sorprés mentre transportava el material robat d’una caseta de camp situada en “el Portell”.

Els fets van ocórrer sobre les 2 de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local, en ser alertada per la propietària de la caseta sobre l’activació de l’alarma, es va dirigir al lloc dels fets.

De camí cap a la caseta van observar a un individu circular amb una bicicleta el qual, després de ser identificat i realitzar-se els esbrinaments corresponents, va ser l’autor del robatori.

El detingut, a més dels objectes robats, portava en les butxaques diverses eines per a poder cometre el robatori, a més d’un ganivet de mes de 20 cm de llarg.

El presumpte autor dels fets va ser traslladat per la Guàrdia Civil a Carlet a espera de ser posat a disposició judicial.