La proposta didàctica de la mestra Euge Olmedo guanya el Premi Empar Granell de Sambori

Compartir:

El passat 4 de maig, a Albalat de la ribera, els xiquets i xiquetes de 1r del CEIP Blasco Ibáñez d’Alginet i la seua mestra Euge Olmedo van rebre el guardó del Premi Empar Granell a la millor proposta didàctica del seu conte “Amb les ales de la imaginació”. Un reconeixement que els va permetre passar a la Fase Final del concurs amb la resta de comarques.

Tal com comentava la docent guardonada “amb l’arribada d’un nou company de classe, el grup començà a preparar activitats de benvinguda per a crear eixe vincle entre les personetes que hi ha dins de l’aula, coincidint aquest fet amb les provocacions dutes a terme per a motivar l’escriptura del conte Sambori. A la proposta didàctica s’uneixen vàries tècniques i recursos com cubs de llum, llum negra, música, la ràdio de l’escola, creació de QR… Tot amb l’objectiu de desenvolupar la imaginació, la creativitat i l’expressió tant plàstica i musical com oral i escrita per a crear textos en valencià, gaudint conjuntament fent audicions del conte entre els companys/es i la resta de la comunitat educativa”.

Un treball que ha tornat a ser guanyador, ja que el 27 de maig, a la Sala Nexus de la Universitat Politècnica de València, la mateixa aula rebia el Premi Sambori del País 2023.