La regidoria de Comerç enviarà uns kits de seguretat per als comerços que en breu van a obrir les seues portes

Compartir:

Hui dilluns, gran part del territori entrava en la fase 0 de la desescalada. Una fase que introdueix mesures de relaxació del confinament a nivell personal i de comerç

En aquesta fase els comerços de fins a 400 metres quadrats poden obrir, les perruqueries, les professionals de fisioteràpia i centres d’estètics, així com les cafeteries i restaurants que puguen oferir el servei de menjars per a emportar. Aquesta apertura cal realitzar-la complint les mesures de seguretat establertes pel govern central.

A Alginet, hui dilluns molts d’aquest comerços han decidit no obrir encara per tal d’anar  adequant les mesures de seguretat dictades. Per tal de facilitar aquesta adaptació i ajudar en la protecció dels professionals i els clients, des de la Regidoria de Comerç s’enviarà a cada un d’ells un kit de seguretat.

Elia Ferrer, regidora de comerç explicava que “els kits estan formats per dos caixes de guants, mascaretes, pantalles, 1 botella de gel desinfectant menuda i una de 5 litres”. “Des de l’Ajuntament anem a facilitar aquest kit als comerços que després de tantes setmanes tornen a reobrir els seues establiments, ara més que mai hi ha que ajudar i comprar al comerç del nostre poble”, argumentava Ferrer.