La Regidoria de Comerç prepara campanyes de reactivació

Compartir:

Donats els devastadors efectes de la pandèmia de la COVID-19 entre els sectors econòmics alginetins, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alginet té previst anar activant diferents campanyes de visibilització encaminades a cada sector comercial i industrial.

Amb aquest objectiu, naix un projecte anomenat Passarel·la Virtual del Comerç d’Alginet (PVCA).
Per aquesta “desfilaran’’ el conjunt de sectors comercials de la localitat, que ens mostraran d’una manera atractiva les novetats i personalitzaran les propostes.
Al igual que en la passarel·la de moda que es va portar a terme l’any passat a la plaça de la Constitució, en aquesta PVCA tenen cabuda tots els comerços vinculats a la moda que ho desitgen: moda, complements, perruqueria, estètica, floristeries, òptiques, indumentària, joieria…

Una ferramenta promocional, que des de la Regidoria es posa a l’abast dels comerços de manera gratuïta per tal de reactivar la notorietat i augmentar les vendes.

Les gravacions estan portant-se a terme al llarg de la setmana. Aquells comerços interessats i que encara no s’han inscrit poden fer-ho per correu electrònic per a laveu@laveudalginet.es o nil@nilvalencia.com o un Whatsapp a La Veu d’Alginet (639 65 57 01) i NIL Comunicació (617 33 34 93). Hi ha de plaç fins demà dijous 4 de juny.