La Regidoria de comerç prepara noves campanyes per reactivar el comerç en Nadal

Compartir:

La situació sanitària actual està notant-se en el xicotet comerç local. Des de la Regidoria de comerç de l’Ajuntament d’Alginet es continua treballant per donar visibilitat al comerç del poble i així contribuir a fomentar les compres cara a Nadal en el comerç de proximitat a través de donar-los visibilitat en xarxes socials i Ràdio Alginet.

Des del dimarts 24 fins el 27 de novembre es portaran a terme diferents gravacions en l’ADL per tal de crear micro entrevistes als diferents agents participants.

En les micro entrevistes cada participant explicarà com està el seu sector, com està fent front a aquesta situació i que espera dels consumidors. És tracta de donar visibilitat als comerciants i conscienciar als alginetins de la importància de comprar a Nadal a Alginet.

Des de l’ADL s’ha enviat als mails dls comerços un mail explicant la campanya i com poder participar.

Els comerciants interessats en participar en aquestes gravacions per parlar del seu sector, han de contactar ambl’ADL al llarg del dilluns i dimarts.

Es busca crear diferents vídeos adreçats als diferents sectors comercials locals. Els vídeos es realitzaran en l’ADL a aquells propietaris dels comerços que desitgen participar en la campanya.

Les entrevistes parlaran directament del comerç de cada entrevistat sino del seu sector i finalitzaran amb els noms de tots els comerços del poble de cada sector per tal de donar-los visibilitat.

Les micro entrevistes s’emetran en: Youtube, Facebook i instagram de La Veu d’Alginet, Facebook de l’Ajuntament d’Alginet i en Ràdio Alginet.

Aquesta és una de les accions programades per reactivar les compres de Nadal d’Alginet.