La Societat Artística Musical d’Alginet ja té una plaça al seu nom

Compartir:

El dissabte 18 de novembre, músics, junta de la SAMA, veïns i autoritats es van reunir a la plaça de la Música per a assistir a l’acte protocol·lari que canvia el nom a la plaça com a la plaça de La Societat Artística Musical d’Alginet.

Tal com comentava la regidora de cultura, Ainoha González “pensem que ja era el moment que la nostra benvolguda SAMA tinguera un carrer en el poble en el seu nom. Tenim una entitat amb més de 129 anys d’història i com a regidora de cultura és tot un honor canviar el nom de la plaça de la música pel nom de la SAMA i com a música formaré part d’una xicoteta part d’aquesta plaça que espere que tot el món la gaudisca”

Per la seua part, el president de la SAMA, Voro López comentava que “va ser una grata sorpresa i és una manera d’estar representats al carrer i a més a més al costat d’on tenim el centre d’estudis i estem molt agraïts i contents per aquest canvi que l’ajuntament ha fet”.

Elis Ferrer, alcaldessa d’Alginet comentava que “és un plaer poder canvia el nom a aquesta plaça amb el nom de la SAMA. Una societat que forma part de la història del nostre municipi i és un xicotet homenatge que els volem fer perquè Alginet no coneix cap acte sense l’acompanyament de l’estimada SAMA”.

L’acte començava amb les paraules de la regidora de cultura Ainoha González i l’alcaldessa d’Alginet.
Tot seguit es descobria la placa de la plaça amb el nom de la Societat Artística Musical d’Alginet.

Per finalitzar l’acte i com no podia ser d’altra manera els músics delitaren als presents amb una peça musical.