La Societat Artística Musical d’Alginet prepara el concert estrela dels 125 anys

Compartir:

La SAMA recordarà els 125 anys amb música i imatges

Dissabte que ve 13 d’abril, a les 20 hores al Teatre Modern la Societat Artística musical d’Alginet oferirà als assistents un dels concerts més esperats en la celebració dels 125 anys d’existència.
Durant el concert no solament la música serà la protagonista sinó que a més, el públic podrà conéixer un poc més la història d’aquesta formació musical a través de projeccions de fotografies que fan historia i entrevistes a diferents personatges rellevants en la vida de la SAMA.

Un concert titulat Records que fan història, on el seu director Carlos Aguado, ha seleccionat partitures de diferents períodes dels diferents directors que han deixat petjada en la vida de la SAMA.

Així doncs, entre altres es podrà escoltar “Cançons de Mare”, composta en 1988 per Rafael Talens o Poeta i Vilatà de Franz Von Suppé , totes dues del període del mestre Miguel Gomez Gomez,
De l’etapa del director Pascual Peris Xirivella, s’interpretaren una pinzellades de El camino Real d’Alfres Reed. La sarsuela El Tambor de Granaders d’Emilio Sanchez Pastor pertanyent a l’etapa del director de la SAMA Jose Sola Palmer, també podrà ser escoltada al Teatre. Del període de Sergi Pastor s’interpretara un fragment de Vasa de Jose Suñer i de l’actual director de la SAMA, Carlos Aguado, seran els compassos de l’obra composta per Juan Bautista Meseguer, Al-Jannat, que la va compondre expressament per a la celebració del 125 aniversari de la banda.

Música i història per a conéixer una mica més els 125 anys d’existència de la Societat Artística Musical d’Alginet.