L’ajuntament abona les ajudes parèntesis

Compartir:

Des de la Regidoria de Comerç i la d’Hisenda de l’Ajuntament d’Alginet i el departament de tresoreria ja s’han realitzat les transferències oportunes per a l’abonament de les Ajudes Parèntesis.

Unes Ajudes que han rebut 69 comerços que complien els requisits marcats per la Generalitat Valenciana.

Des del departament de tresoreria de l’Ajuntament s’han realitzat els abonaments als establiments. En un termini d’1 a 4 dies es calcula que tots els beneficiaris tinguen ingressat l’import aprovat.

Cal recordar que de les 69 sol·licituds 42 són del sector hostaler, 2 d’activitat d’oci i entreteniment, 3 d’espectacle, 3 d’agències de viatges, 2 d’allotjaments, 7 d’activitats esportives i 10 de venda no sedentària.

Unes ajudes directes que són gestionades per l’ajuntament i s’han dirigit als autònoms o/i microempreses dels sectors més afectats i que ha avançat el consistori per tal d’ajudar-los.

Dels de 334.204 euros que corresponen a Alginet, el 62,5% l’aporta la Generalitat, el 22,5 % la Diputació i el 15 % l’Ajuntament d’Alginet el que significa que des del consistori ha destinat més de 50.000 euros.

Les ajudes són de 2.000 euros per cada persona autònoma o microempresa, i una ajuda de 200 euros per cada persona contractada a 31 de desembre de 2020 (amb un màxim de 10 persones contractades) i s’han repartit segons el que disposa el Decret Llei 1/2021, de 22 de gener del Consell, on s’aprova el Pla Resistir, que inclou Ajudes Parèntesis als municipis.