L’Ajuntament d’Alginet organitza la visita Reial segura

Compartir:

Els Reis Mags d’Orient recorreran els carrers d’Alginet en vehicles descapotables per a poder saludar i evitar detenir-se.

Aquest dimarts 5 de gener, la visita dels Reis Mags d’Orient al poble d’Alginet està assegurada però amb canvis provocats per la pandèmia.

La Policia Local serà l’encarregada d’obrir pas als tres vehicles descapotables que utilitzaran els Reis Mags per a recórrer els carrers d’Alginet. Aquest any, els Reis Mags i la Regidoria de Festes i Joventut han decidit evitar la cavalcada tradicional perquè la salut de grans i menuts està per damunt de tot.
Però els Reis volien saludar a tot Alginet i és per això que recorreran els carrers per saludar als menuts que els podran veure des dels seus balcons i porta’ls.

Els Reis Mags aniran acompanyats per música i així els xiquets I xiquetes sabran quan s’apropen al seu carrer o barriada.

La comitiva començarà per la Urbanització de Los Lagos a les 15 h. Tots els xiquets poden eixir a saludar-los bé a la cantonada del seu carrer o a la porta de la seua casa, sempre mantenint les mesures de seguretat imposades per sanitat

El recorregut que han indicat per Los Lagos és: Carrer Sauces, Ronda Azahar, Olivos, Naranjos, pujaran per Avinguda Los Lagos, fins al Mirador. Ací donaran la volta i tornaran per l’Avd de Los Lagos passant per davant de la seu de A.P.L., entraran i recorreran l’Avd de la Senyera i finalment, eixiran de nou a l’Av. Los Lagos baixant fins al canal on continuaran per la Urbanització San Patricio, Calvari, Vaporet i poble.

Virgínia Company, regidora de festes i joventut, ja ha entregat la clau que obri totes les portes d’Alginet als emissaris reials perquè els Reis Mags d’Orient puguen deixar els regals a tots els xiquets i xiquetes.