L’ajuntament replega 10.000 quilos de poda dels punts incontrolats en Los Lagos

Compartir:

La Urbanització Los Lagos d’Alginet disposa d’un servei gratuït de recollida de poda i trastos. Cada setmana, l’empresa Vareser contractada per la regidoria de Serveis Municipals, replega o trastos o poda.

Per poder utilitzar aquest servei gratuït, els veïns i veïnes de la Urbanització tan sols han de telefonar un dia abans del servei a l’empresa Vareser per a indicar el nombre de la parcel·la. La vesprada d’abans han de traure davant de casa els trastos o la poda. La poda en borses o en fardos d’1 metre nugats.

Pareix que alguns veïns no tenen clar aquest servei que porta operant a la Urbanització alguns anys. El poc civisme d’alguns propietaris provoca brutícia als carrers per tirar la poda on no toca o deixar els trastos allà on els pareix.
Per aquest motiu, al llarg del matí, els operaris de l’Ajuntament han estat retirant la poda i la tala dels punts incontrolats i al voltant de contenidors.
En total han replegat uns 10.000 quilos de poda i tala i uns 1.000 quilos de trastos.
Miguel Àngel Garrido, regidor de serveis municipals ha tornat a fer una crida a la ciutadania per tal que respecten els dies de recollida i que no ho deixen de manera incontrolada.

El telèfon de Vareser és el 963 67 91 66 i cal indicant carrer i número de casa.