L’Alginet continua en caiguda lliure

Compartir:

Jornada 18.- UE L’ALCÚDIA 2 vs UD ALGINET 1

L’Alginet visitava L’Alcúdia en el primer partit de la segona volta del campionat, i ho feia amb la necessitat de canviar la dinàmica negativa. L’equip de Carlos Romeu es veu situat en una posició perillosa i puntuar a l’estadi roscano haguera donat oxigen als blavets.  Però un altre partit, i ja van 6 seguits, l’Alginet va deixar escapar els punts.

El partit va començar mogudet, i després d’unes primeres aproximacions locals, una jugada per banda de Carlo Ferraro, plena de voluntat i amor propi, acabava amb una centrada llarga rematada a gol per Ferran. El rellotge marcava el minut 8 de partit.

Colpejava primer l’Alginet i amb este gol havia de posar-se nerviós l’equip local, però no va haver temps d’això perquè 3 minuts més tard, la defensa blaveta va estar desafortunada rebutjant un baló i va permetre un bon atac dels locals que aconseguien empatar al minut 11.

Amb este gol els locals començaren a assetjar l’àrea blaveta i es va vore un Alginet desbordat per moments, incapaç de mantindré el baló i d’eixir amb criteri del seu camp. Així que l’Alcúdia començava a sumar aproximacions i remats, mentre que l’Alginet sobrevivia com podia.

Encara que el partit estava governat pels locals, l’Alginet va ser capaç de crear un parell d’aproximacions que van quedar en rés, i a les acaballes de la primera part els jugadors locals van trenar una bona jugada per a aconseguir el segon gol, ajudats per la feblesa defensiva dels visitants. Encara va tindre una darrera ocasió l’Alginet, amb una cabotada de Juanvi que es va perdre junt al pal per poc.

Amb el marcador desfavorable, l’entrenador de l’Alginet va moure la banqueta al descans, donant entrada a Filipe per Ferraro, amb la intenció de trobar eixida per la banda.  

Este canvi, juntament amb una defensa més avançada, va donar un poc més de presencia ofensiva als de Carlos Romeu, que reclamaren un possible penal al minut 72, però l’àrbitre donà com a bona l’entrada del defensa roscano.

Minuts després, al 77, era expulsat Aguado i el partit es posava impossible per a l’Alginet. L’Alcúdia va saber jugar ixos minuts com més li convenia, amb faltes constats que interrompien el joc de l’Alginet i evitaven les ocasions blavetes. Prova d’açò són les 4 targetes grogues i l’expulsió d’un jugador local, tot en els darrers 5 minuts de partit.

A la fi, nova derrota blaveta que deixa a l’Alginet enfonsat en la part baixa de la classificació amb 16 punts. La propera jornada visitarà l’Ermita el Castellonense.  

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Osca, Veses, Caseta, Carlo, Chiqui, Marí, Chicle, Ferran i Juanvi. I també han participat Filipe, Kevin, Miguel i Marcos.

Text Jose M. Ramón, imatges Alfonso Saldaña