L’Alginet frena al líder

Compartir:

Text Jose M. Ramón , fotografies Alfonso Saldaña

Visitava l’Ermita el líder per enfrontar-se a un Alginet que estrenava tècnic per la destitució de Xus Vendrell després de 3 derrotes en les primeres 4 jornades. L’elegit per a reconduir el camí dels blavets és un vell conegut, Carlos Romeu, qui va dirigir a l’equip l’any passat, substituint també a Julio Antolín.

Encara que el nou tècnic ha tingut poc de temps per a treballar amb l’equip, d’eixida ja es van observar canvis, principalment en la disposició tàctica dels jugadors. L’equip presentava davant del Pego una alineació reconeixible, amb Chicle portant el comandament del joc, ajudat per David Marí, i Caseta per davant, per a tractar d’enllaçar amb els dos jugadors de banda, ben oberts, i un davanter centre.

Amb esta distribució sobre el tapet, l’Alginet també va recuperar l’estil que li agrada a Romeu, jugar el baló amb velocitat i per terra, rés de pilotades llargues. I la fórmula va funcionar a la primera part, on l’Alginet es va fer amb el control del partit i va dominar al Pego, que no va ser capaç d’acostar-se a l’àrea blaveta en tota la primera part. A més, l’Alginet va ser capaç de generar ocasions, especialment una molt clara després d’un xut de Marí des de lluny que va rebutjar el pal.

El resultat d’empat sense gols al descans no demostrava la superioritat demostrada per l’Alginet, i la mala sort que està patint este equip es tornaria a vore al primer minut de la represa, quan el Pego aconseguia avançar-se després de la treta d’un corner.

En altres partits, este gol haguera fet molt de mal als blavets, però ahir, l’Alginet va traure l’orgull i aconseguia empatar als 5 minuts, també a baló parat i gràcies a una cabotada d’Osca.

Amb este empat, el partit es va igualar molt, i sols la baixada física dels jugadors va permetre trencar-se un poc l’orde tàctic i gaudir, o patir, d’un final de partit molt obert, on qualsevol dels equips podia aconseguir el gol i endur-se el premi.

A la fi, l’empat és un resultat just, i la imatge de l’Alginet ha sigut millor que en partits anteriors, així que l’afició blaveta espera que Romeu siga capaç de traure el millor dels jugadors i començar a pujar en la taula classificatòria.

La propera setmana visita un altre camp difícil, el de Dènia, encara que l’equip groguet, favorit a priori per a lluitar per l’ascens, no ha començat tampoc massa bé la temporada, i l’Alginet s’ha d’aprofitar per a traure un resultat positiu.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Osca, Juanvi, Felip, Caseta, Ferraro, David Marí, Veses, Joan i Chicle. També han participat Kevin, Cervelló, Pablo i Ivan.