L’alginet no pot enderrocar el mur Torrentí

Compartir:

Crònia de Jose M. Ramón. Fotografies Alfonso Saldaña

Jornada 30.- UD ALGINET 0 vs CD MONTE-SIÓN 1

Inesperada derrota de l’Alginet davant del Monte-Sión, un equip que lluita desesperadament per no baixar i que malgrat la victòria encara està lluny de la salvació.

Explicar el que va passar ahir a l’Ermita és recórrer a un dels tòpics més futbolers, qui perdona acaba perdent. En un partit dominat de principi a fi per l’Alginet davant d’un equip en llocs de descens i ofegat per la necessitat de punts, la falta de punteria acabaria pagant-se en l’única ocasió dels visitants, al darrer minut i per una errada dels defenses blavets. Tòpic de manual.

Encara que no hi havia massa coses en joc per a l’Alginet en este partit, més enllà dels tres punts i donar una bona imatge, l’Alginet va eixir amb ganes, portant la iniciativa del joc i dominant al conjunt torrentí que no podia passar del centre del camp i es conformava en replegar files i acumular homens en defensa.

La veritat és que es van defensar molt be els visitants, sense concedir espais als davanters blavets, que una i altra vegada xocaven contra el mur plantejat pels forasters. Així i tot, alguna ocasió es va desaprofitar, especialment ressenyable un cara a cara entre el davanter blavet i el porter torrentí que finalment va acabar en rés.

A la segona part, el guió del partit continuava igual, amb un equip dominador que insistia atacant, però que amb els rellotge descomptant minuts, deixava espais a l’esquena de la defensa que podien ser aprofitats pels visitants.

I encara que el Monte-Sión no va disposar de massa aproximacions, en una errada en l’eixida del baló per part de la defensa blaveta, els davanters forasters van trenar una ràpida combinació que acabava dins de la porteria local. Corria el minut 89 i ja no seria possible capgirar el marcador, ni tan sols empatar.

Amb esta inesperada derrota, l’Alginet continua 7é amb 46 punts i visitarà al Tous d’ací 15 dies, ja que la propera setmana no hi haurà jornada per les vacances.

Han jugat per la UD Alginet: Torres, Micó, Aguado, Edgar, Guille Pastor, Caseta, Fuster, Veses, Burchés, Chicle i Ferraro. I també han participat Kevin, Tali, David Marí i Koeman.

Per la seua part, l’Alginet B va empatar 1 a 1 en la seua visita a Montserrat per enfrontar-se a la Vall dels Alcalans. Este empat no els permet abandonar la zona de descens i es complica molt la permanència de l’equip a la 1ª regional.